fbpx
Iskustva klijenta

Konjictrans: TRIANGLE PRUŽA DOBRU CIJENU, ALI I KVALITET

Među našim partnerima je i prevoznička firma Konjictrans, dobro poznata među putnicima i prevoznicima u BiH budući da u ovoj oblasti posjeduje dugu tradiciju. Konjictrans d.o.o. pruža usluge regionalnog i međunarodnog transporta putnika sa voznim parkom koji podrazumijeva više od 30 autobusa. 

Konjictrans d.o.o.

Direktor preduzeća Muamer Memidžan, sa svojim saradnicima, nastoji da konstantno podiže kvalitet usluga, potpuno svjestan činjenice da su sigurnost te prijatno i ugodno putovanje osnovni preduslovi savremenog poslovanja. 

Minimum četiri, pet autobusa nedeljno voze međunarodne linije, a najduža relacija na kojoj saobraćaju naši autobusi je Francuska. Takođe, naši autobusi voze i redovne linije po cijelog BiH”, pojasnio je Memidžan i naglasio da je firma otvorena za saradnju ali da je kvalitet na prvom mjestu.

“Bavimo se prevozom putnika, tako da u našem poslu nema kompromisa. Sigurnost i kvalitet su nam na prvom mjestu”, dodao je Memidžan pojašnjavajući da vozni park Konictransa čine Mercedes i MAN autobusi. 

TRIANGLE GUME I NA AUTOBUSIMA KONJICTRANS-A

Većina guma na autobusima ovog prevoznika su TRIANGLE i to modeli TRC03, TRS02, TRS06, TRD06. 

“Počeli smo sarađivati prije, čini mi se, više od dvije godine i polako gotovo sve gume na našim autobima smo zamijenili Trianglom. Zaista smo zadovoljni ovim gumama i što je navažnije, naši vozači su zadovoljni. Njihovo mišljenje nam je mnogo važno, oni su ti koji uostalom provode najviše vremena na putevima”, kaže Memidžan. 

Za Konjictrans je bilo važno da gume ispunjavaju evropske standarde kvaliteta, budući da voze daleke mešunarodne linije. 

Triangle ispunjava međunarodne standarde, a po kvalitetu ni malo ne zaostaje za preimum brendovima. Na početku saradnje smo uzeli svega nekoliko guma, da ih imamo kao za neku testnu fazu i vrlo brzo smo uvidjeli da je riječ o kvalitetnom proizvodu”, naglasio je Memidžan i dodao da je u odnosu na neke druge, skuplje brendove, razlika u kvaliteta vrlo je mala ili nikakva dok je u cijeni ta razlika značjana. 

“Ovo je guma koja vrijedi onoliko koliko je platimo”– poručuju iz Konjictransa.

Pročitajte VODIČ ZA KUPOVINU TRIANGLE GUMA.

Leave a Comment