fbpx
Gume za autobuse

TRIANGLE GUME ZA AUTOBUSE TESTIRANE NA NAJZAHTJEVNIJOJ RELACIJI

Osnovana 1986. godine firma Viena Tour iz Lončara, bavi se prevozom putnika uglavnom na međunarodnim linijama, kroz redovne polaske i turistrički vanlinijski prevoz. 

U ovom dijelu BiH Viena Tour među putnicima poznata je po redovnim linijama za Austriju, tačnije Beč gdje saobraća dva puta dnevno”, kaže direktor i vlasnik preduzeća Petar Ristanić i naglasio da Viena Tour između ostalog obavlja i turstički prevoz do atraktivnih evropskih destinacija. 

Viena Tour posjeduje flotu od 20 turističkih autubosa visokog kvaliteta, isto toliko autobusa za gradski i prigradski prevoz kao i nekoliko mini buseva. 

Tokom ljetnje sezone vozimo do ljetovališta u Crnoj Gori, i moram priznati da sam prije nekoliko godina kada sam nabavio prve Triangle gume odlučio da ih testiram upravo na ovoj relaciji”, prisjeća se Ristanić. 

GUME “PREŽIVJELE” SEZONU

Tokom ljetnje sezone Viean Tours vozi putnike u crnogorska ljetovališta gotovo svakodnevno. 

Među svim relacijama koje vozimo, ovaj put prema Crnoj Gori je najgori, posebno dio od Foče do Gackog. Do nedavno, vozili smo i preko Šćepan polja gdje ima i makadama”, kaže Ristanić i dodaje da je prve Triangle gume postavio upravo na autobuse koji su vozili ovu relaciju. 

“Rekao sam – ako ove gume za autobuse prežive jednu sezonu na ovoj relaciji to je to”, ističe Ristanić i naglašava da od tada u kontinuitetu sarađuje sa firmom Pring što je već nekig 5 godina. 

TRIANGLE ZA SVE USLOVE

Viena Tour često saobraća su i po auto-putevima Evrope, gdje se voze kako redovne tako i  turističke linije. 

Osim udobnosti za putnike i vozače i smanjen nivo buke za ove autobuske linije važno nam je i da gume posjeduju sve propisane evropske standarde”, naglašava Ristanić i dodaje da su sada na većini autobusa Viena Toura upravo su Triangle gume za autobuse.

Razlika u kvalitetu u odnosu na skuplje brendove je mala ili skoro nikakva 

U namjeri da poslovnom partneru osigura najbolju gumu, predstavici firme Pring najprije obave detaljan monitoring i analizu voznog parka i uslova u kojima autobusi saobraćaju. “Sa Vienom sarađujemo već godinama, i najboljim su nam se pokazali modeli guma TRC03 295/80R22.5, zatim TRD02 295/80R22.5 i na gradskim autobusima TRD06 275 70R22.5″, kaže Duško Tadić, komercijalni predstavnik.

Triangle gume na autobusu Viena Tour-a

Takođe, radili smo analizu i mjerenje potrošnje ovih guma u odnosu na ostale koje smo imali na autobusima u voznom parku i moram priznati da sam bio više nego iznenađen”, kaže Ristanić i naglašava da su Triangle gume gotovo upola jeftinije u odnosu na neke druge premim brendove ali da je razlika u kvaliteti mala, ili gotovo nikakva. 

“Sa Trianglom dobijamo odličan kvalitet sa vrlo povoljnom cijenom”, kaže Ristanić i zaključuje da je ovdje riječ o definitivno najboljem odnosu cijene i kvaliteta. 

Osim sjedišta u Lončarima, poslovne jedinice nalaze se još u Brčkom i Bijeljini. 

Leave a Comment