fbpx

SUV/4X4

SUV 4x4

SUV automobili u globalnim okvirima predstavljaju brzorastuće tržište o čemu svjedoći podatak da na jednu limuzinu, kupe ili sportski automobil dođe čak 7 SUV vozila?! Sport Utility Vehicle predstavljaju vozila sa sport i zabavu što je prepoznala i industrija guma koja je dizajnirala gume za specijalnu namjenu. 

Triangle u svojoj ponudi ima gume za pogon na sva četiri točka u svim vremenskim uslovima i za svaku vrstu terena.

Izdvojićemo neke od najtaženijih modela, uz napomenu da možemo odgovoriti na sve potrebe kupaca.

Nudimo mogućnost rezervacije guma u predsezoni. Na taj način ćete izbjeći gužve i ostvariti značajnu uštetu na komplet guma. 

Možete nam se javiti na tel: +387 66 584 635 ili na email: info@pringdoo.com; 

LJETNJE GUME

  • SPORTEX TH201

  • Guma sportskih  performansi za moderna SUV vozila. Pomažu udobnosti I sigurnosti vožnje, omogućavaju izvrsnu upravljivost ali I dobro prijanjanje na mokrim kolovozima.
  • AGILEX TR 292

   Posebno dizajnirana guma za brzorastuće tržište terenskih vozila koja je pogodna za sve terene: garantuje izdržljivost, vuču i kilometražu. Dizajnirana za vožnju po cesti, ali i izvan nje na nepristupačnbijim terenima.

  •  GripxMT TR281

  • OFF ROAD guma –  namjenjena ekstremnijim terenima i uslovima vožnje, uz uravnotežene performase na cesti. Vrhunska čvrstoća garantuje više pređenih kilometara.

ZIMSKE GUME

  • WinterX TW401

   Ovaj model gume idealan je za blagu do umjerenu zimsku klimu u Evropi. Poboljšana tehnologija omogućava vrhunske performanse na vlažnoj cesti, upravljivost i udobnost.
 •  
  • SNOWLINK PL02

   Asimetrična zimska guma koja garantuje udobnost i izvanredne performanse pri velikim brzinama. Osnovne karakteristike ove gume su izvrsno prijanjanje, vuča i kraći put kočenja na zaleđenim i snježnim cestama
 •  
  • SNOWLION TR777

   Ovo je guma koja zahvaljujući modernom dizajnu i unapređenoj tehnologiji izrade specijalno za SUV vozila garantuje udobnost i sigurnornost na terenima sa snijegom i susnježicom. Skraćeno vrijeme i pri većim brzinama čini je pogodnom i za duže relacije vožnje po autoputevima jednako kao i po nepristupačnijim terenima.

 

AgileX TR292
AgileX TR292
Snowlink PL01
SporteX TH201
WinterX TW401
Snowlion TR777

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Treba Vam pomoć oko izbora i ugradnje guma ili rezervih dijelova?

Kontaktirajte nas i prepustite se našem stručnom timu

Pring doo je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje BIH. Bavimo se trgovinom na veliko gumama, dijelovima i priborom za motorna vozila, kao i servisom teretnih motornih vozila.