fbpx

TERETNE GUME - OTR PROGRAM

ZASTUPNICI TRIANGLE GUMA ZA TERETNI PROGRAM 

Triangle je prisutan u 165 zemalja svijeta i u globalnim okvirima predstavlja jedan od najvećih proizvođača guma. Poseban doprinos industriji pneumatika Triangle bilježi u teretnom programu gdje je u samom vrhu! Posvećenost kvalitetu, pristup sirovinama, ulaganje u istraživanje, razvoj i tehnološku opremljenost već su prepoznale mnogobrojne svjetske kompanije kao što su: Caterpillar, Volvo, Terex i Goodyear sa kojima je Triangle ostvario veoma uspješnu saradnju.

Najznačajnije partnerstvo kompanija Triangle ima sa Caterpillarom gdje je prisutan u prvoj ugradnji od 2004. godine. Ovo potvrđuje i priznanje dobijeno od Caterpillara „DOBAVLJAČ – KVALITET PLATINASTI NIVO“. To je ujedno i najveće priznanje koje je CATERPILLAR dodjelio nekom dobavljaču. Ovo laskavo priznanje Triangle nosi od 2010. godine do danas. Prema standardima Caterpillara, da bi se konkurisalo za platinast nivo, mora se biti uspješan dobavljač najmanje 5 godina.

Triangle bilježi konstantan rast prodaje sa obimom proizvodnje koji ga je doveo u sam vrh industije guma.

gRADIMO PARTNERSKI ODNOS

Sa našim klijentima nastojimo da gradimo partnerski odnos, pružamo logističku i savjetodavnu
podršku prilikom izbora i kupovine guma Triangle teretnog programa, ali naš posao se tu ne
završava.
Zadatak naših stručnih saradnika je da naprave procjenu potreba te da obavljaju monitornig
guma.

Na ovaj način dobijamo kompletan uvid u stvarne, realne potrebe vaše firme za gumama
te prilici smo da ponudimo gume koje će najviše odgovarati vašim potrebama. Kroz monitornig,
savjetovanje i kontinuirano praćenje potrošnje guma cilj nam je da u konačnici poslujete
efikasnije i ostvarite uštede.

TRIANGLE TYRE GROUP

Triangle Tyre Group je jedan od najvećih svjetskih proizvođača svih vrsta pneumatika. 

Triangle svoju proizvodnju obavlja u četiri fabrike u Kini od kojih je najstarija iz 2010. godine, dok je najnoviji pogon pušten u rad 2014. godine. U proizvodnji su uspostavljeni svi važeći standardi kvaliteta, zaštite životne  sredine i  energetske efikasnosti. U najnovijem pogonu na 430  hektara površine, instalirana je trenutno najefikasnija i najmodernija oprema za proizvodnju guma. U pogon kapaciteta 30 miliona komada godišnje, uloženo je 500 miliona USD.

Potrebna vam je pomoć oko izbora i ugradnje guma?

Kontaktirajte nas i posavjetujte se sa našim stručnim timom.

Pring doo je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje BIH. Bavimo se trgovinom na veliko gumama, dijelovima i priborom za motorna vozila, kao i servisom teretnih motornih vozila.