AUTO GUME

GUME ZA PUTNIČKA VOZILA

Kada je riječ o auto gumama Triangle je jedan od najvećih svjetskih proizvođača svih modela ljetnjih, zimskih i all season auto guma.

Izdvajamo neke od najtraženijih guma na našem tržištu uz napomenu da smo u mogućnosti da odgovorimo zahtjevima svih kupaca.

LJETNJE GUME

Izdvajamo nekoliko najtraženijih ljetnih guma na našim prostorima.

  • SPORTEX TC201

   Guma izuzetnih perpormansi koja omogućava jedanko dobro prijanjanje na suvom kao i na mokrom kolovozu. Takođe, guma je dizajnirana tako da osigura bolju udubnost uz manju količinu buke koju stvara pri vožnji.

  • ADVANTEX TC101

   Auto guma visokih performanski koja spaja udobnost i sigurnost. Poseban gazni sloj, koji je dizajniran specijalno za ovaj model gume, skraćuje vrijeme kočenja na mokrom kolovozu u odnosu na gume ostalih brendova u ovoj kategoriji.

  • TR978

   Letnja guma posebno dizajnirana za uštedu goriva, prijanjanje na vlažnoj podlozi sa kraćim vremenom kočenja, a proizvodi i manje buke tokom vožnje.

  • TE301

   Ekonomična guma koja će vam omogućnosti sigurnost i udobnost.

zIMSKE GUME

WinterX 401, SnowLink PL02, SNOWLION TR777 predstavljaju Triangle modele zimskig guma koje su svaka za sebe dizajnirane tako da odgovore svim zahtjevima našeg tržišta. 

  • WinterX 401

   Dizajnirana za srednjeevropsku zimu, tako da se odlično ponaša na ledu i snijegu. Kompanija Triangle je unaprijedila sigurnosne performanse ove gume te je skraćeno vrijeme kočenja na mokrom kolovozu i to zahvaljujući širokom gaznom sloju. Poboljšano je prianjanje na ledu i snijegu, što rezultira izvrsnim kočenjem ali i ubrzanjem u snježnim i ledenim uslovima.
  • SNOWLINK PL02

   Asimetrična zimska guma koja nudi izvrsnu udobnost i izvanredne performanse pri velikim brzinama. Garantuje kratko vrijeme kočenja na zaleđenim i snijegom prekrivenim kolovozima, uz dobro prijanjanje i upravljivost. Ovo je guma koja će se odlilčno ponašati i na blatnjavim terenima, te zahvaljujući ojačanjima omogućiće maksimalan broj pređenih kilometara.
  • SNOWLION TR777

   Specifičnost ove gume jeste da je dizajnirana za klizave terene i vožnju po snjijegu i susnježici. Namjenjena onima koji imaju potrebu za duge, brze vožnje na auto-putu jer će garantovani sigurnost i udobnost.

ALL SEASON - GUME ZA SVE SEZONE

SeasonX je Triangle guma za sve sezone, i pokazala se odličnom upravo za naše prostore.

SeasonX pruža izvrsne performanse kako u ljetnim tako i zimskim uslovima, a odlikuje se kombinacijom najmodernijeg gaznoga sloja, smjese i dizajna.

Bila bi odličan izbor za vozače koji nemaju potrebu za ekstremnim uslovima, a štedi novac i vrijeme jer nećete morati da mijenjate gume po sezonama.

Nova serija SeasonX guma donosi i neka unapređenja, a ovoga puta proizvođač se uložio dodatne napore i razvio tehnologije koje donose poboljšanja udobnosti i sigurnosti pri vožnji u različitim uslovima uključujući i bolje prijanjanje na snijegu i ledu.

 

Treba Vam pomoć oko izbora i ugradnje guma ili rezervih dijelova?

Kontaktirajte nas i prepustite se našem stručnom timu

Pring doo je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje BIH. Bavimo se trgovinom na veliko gumama, dijelovima i priborom za motorna vozila, kao i servisom teretnih motornih vozila.