fbpx

O nama

PRING

Triangle gume i Higer autobusi

Pring je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje Bosne i Hercegovine.

Higer Bus Company Limited je jedna od najbrže rastućih proizvođača autobusa u Aziji koji je poznat po svojim inovacijama, istraživanju i razvoju. Po broju proizvedenih autobusa godišnje drži prvo mjesto u izvozu van granica Kine. „Fokus na servisu i sigurnosti“ ovo je moto HIGER BUS-a.

TRIANGLE gume

U bogatoj ponudi radijalnih i dijagonalnih modela pneumatika, u saradnji sa našim stručnjacima, možete odabrati model koji najviše odgovara vašim potrebama. Statistički podaci pokazuju da je nivo reklamacija koje smo do sada imali niži od 0,5%, što je u skladu sa standardima kvaliteta koji su propisani u ovoj industriji.

Jedan od vodećih brendova u svijetu

Triangle Tyre Group jedan je od najvećih svjetskih proizvođača svih vrsta pneumatika. Brend visokog kvaliteta prepoznat je i priznat kao svjetski premium brend. Posvećenost, pristup sirovinama, ulaganje u istraživanje, razvoj i tehnološku opremljenost već su uvidjele mnogobrojne svjetske kompanije kao što su: Caterpillar, Volvo, Terex i Goodyear sa kojima je Triangle ostvario veoma uspješnu saradnju.

kvalitet

Triangle svoju proizvodnju obavlja u četiri fabrike u Kini od kojih je najstarija iz 2010. godine, dok je najnoviji pogon pušten u rad 2014. godine. U proizvodnji su uspostavljeni svi važeći standardi kvaliteta, zaštite životne sredine i energetske efikasnosti. U najnovijem pogonu na 430 hektara površine, instalirana je trenutno najefikasnija i najmodernija oprema za proizvodnju guma. U pogon kapaciteta 30 miliona komada godišnje, uloženo je 500 miliona USD.

Istraživanje i razvoj

Prije više od jedne decenije Triangle je potpisao sporazum sa američkim Univerzitetom Akron i tako postao jedini kineski proizvođač guma koji ima svoj centar za razvoj i istraživanje u SAD. U ovom centru je zaposleno 20 inženjera i naučnika koji se bave ispitivanjima ponašanja guma u eksploataciji i iznalaženju novih konstrukcionih riješenja. Ovaj tim trenutno radi na 29 novih projekata.
Grupacija posjeduje dvije ovlaštene laboratorije za ispitivanje kvaliteta pneumatika i postavljanje novih standarda kvaliteta u proizvodnji guma. Jedna od dvije laboratorije je upravo postavljena u kompaniji Triangle Tyre Group, što govori o povjerenju koje je Triangle zadobio na kineskom tržištu. Ova laboratorija okuplja 180 tehničara, 58 diplomiranih inženjera i 18 stranih eksperata. Takođe, u sklopu ove laboratorije rade i sljedeći departmani:
•Nacionalni tehnički istraživačko-razvojni centar i centar za doktorska istraživanja
• Nacionalna laboratorija za mehaniku guma, istraživanje buke i post-doktorska istraživačka stanica
•Centralna laboratorija certifikovana od strane agencije koju je osnovala Vlada Republike Kine
•Nacionalna laboratorija za dizajn i proizvodnju guma.

Zahvaljujući svojim postignućima iz oblasti istraživanja i razvoja, Kineska vlada je povjerila Trianglu posao razvoja i proizvodnje guma za kinesku avioindustriju.

Tržišna dostignuća

Triangle bilježi konstantan rast prodaje kako na kineskom tako i na inostranom tržištu i 2014. godine je dostigao proizvodnju od 25 miliona pneumatika. U oblasti OTR (Off The Road) guma, Triangle je četvrti najveći proizvođač u svijetu.

Triangle izvozi 50% svoje proizvodnje, a polovinu od toga plasira na probirljivim evropskim i američkim tržištima. Sa ovim rezultatima Triangle je jedan od najvećih kineski izvoznik guma, a u segmentu OTR guma Triangle izvozi 90% svoje proizvodnje. Triangle je prisutan u oko 50 kineskih proizvođača vozila

pring

Najznačajnije partnerstvo kompanija Triangle ima sa Caterpillarom gdje je prisutan u prvoj ugradnji od 2004. godine. Ovo potvrđuje i priznanje dobijeno od Caterpillara „DOBAVLJAČ – KVALITET PLATINASTI NIVO“. To je ujedno i najveće priznanje koje je CATERPILLAR dodjelio nekom dobavljaču. Ovo laskavo priznanje Triangle nosi od 2010. godine do danas.

Potrebna vam je pomoć oko izbora i ugradnje guma?

Kontaktirajte nas i posavjetujte se našem stručnim timom.

ZAŠTO IZABRATI NAŠE USLUGE?

Šta je ono što naši klijenti najviše cijene kod nas?

Iskustvo

Preko 30 godina iskustva

Ekspertiza

Stručni tim Vama na usluzi

Cijena

Najbolji odnos cijene i kvaliteta

Garancija

Garancija na ispravnost i funkcionalnost svih naših prozvoda i usluga

Pouzdanost

Doslijednost u kvaliteti

Kvalitet

Efikasnost, tačnost i preciznost

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER
Postanite dio zajednice od preko 2000 zadovoljnih klijenata koji među prvima budu obaviješteni o super akcijama, ograničenim ponudama i popustima koje nudimo samo za naše određene klijente

Pring doo je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje BIH.