fbpx

HUNGARORING – TRIANGLE PREDSTAVIO NOVU LJETNJU GUMU

U svrhu promocije najnovijeg modela putničke gume izuzetnih performansi kompanija Triangle Tire organizovala je ‘EffeXperience’ – događaj na svjetski poznatom Hungaroringu, smještenom nedaleko od Budimpešte u Mađarskoj. 

Corrado Moglia, generalni direktor TRIANGLE TIRE Europe

“Izuzetno smo ponosni na našu EffeXSport TH202 gumu jer ona predstavlja novu generaciju pneumatika sa, do sada, najboljim karakteristikama!” rekao je Corrado Mogila, generalni direktor TRIANGLE TIRE Europe.

AUTO GUMA ULTRA PERFORMANSI


Triangle EffeXSport TH202 prvi put je promovisana na sajmu “The Tire Cologne” u Kelnu, maja 2022. i predstavlja novu generaciju guma za putnička vozila ultra performansi.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji proizvodnje, kompanija Triangle Tire modelom EffeXSport TH202 uspjela je da objedini performanse i udobnost! To znači da ova guma postiže odlične rezultate u kočenju na suvom i mokrom, izuzetno je precizna i stabilna tokom vožnje pri velikim brzinama, a otporna je i na habanje.

EffeXSport nosi oznaku A za kočenje na mokrom u više od polovine svog raspona.

TESTIRANJE GUME U EKSTREMNIM USLOVIMA

Profesionalni vozač u Triangle Testing Departmentu Ray Colliee pojasnio je da je guma, između ostalog, testirana na vozilu velike snage i u svim vremenskim uslovima u kojima bi se mogla naći ljetnja guma. “Nastojali smo da predvidimo sve situacije u kojima bi se mogla naći ova guma na različitim vozilima tokom testnih vožnji”, dodao je Colliee i istakao da je u fokusu cijelog razvojnog tima da Triangle proizvodi prije svega budu sigurni i ugodni za vožnju.

Guma može da bude odobrena za krajnje korisnike tek onda kada se spoje svi elementi i kada budemo poptuno sigurni u proizvod”, naglasili su iz razvojnog tima. 

Hungaroring – simulacija

Smjesa korišćena za proizvodnju ovog modela gume rezultat je najnovijeg istraživanja i razvoja kompanije Triangle Tyre te predstavlja nadogradnju takođe, vrlo uspješne gume SporteX TH201. EffeXSport dizajnirana je da omogući maksimalno prijanjane u svim uslovima vožnje, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji postiže i najviši nivo akustične udobnosti. 

Linija EffeXSport TH202 sastoji se od 54 veličine 

EffeXSport je moderna asimetrična guma s četiri široka uzdužna utora za smanjenje akvaplaninga i dodatnim dijagonalnim elementima za poboljšanje evakuacije vode. Njen inovativni profil pruža optimizovan otisak te zahvaljujući bočnim ojačanjima poboljšava upravljanje velikom brzinom i sposobnost kočenja.

Linija proizvoda EffeXSport TH202 sastoji se od 54 veličine u rasponu od 16 do 20 inča, a asortiman će biti dodatno proširen za još 50 veličina do kraja godine.

Na našem sajtu možete da pogledate sve modele auto guma.

Savjetujemo rezervaciju guma, jer ćete na taj način uštedjeti novac i vrijeme. Više informacija potražite OVDJE.

Leave a Comment