fbpx

zAŠTO TRIANGLE?

UDOBNOST, SIGURNOST I KVALITET

Milioni zadovoljnih vozača širom svijeta razlog su što je Triangle brzorastuća kompanija koja posluje u 180 zemalja svijeta.

U kategoriji guma za teretna vozila Triangle predstavlja brend premium kvaliteta, kompanije koja je lider
azijskog tržišta sa izvozom u više od 180 zemalja svijeta.

pring

Nakon 5 decenija postojanja Triangle grupa
domaćim i svjetskim klijentima nudi više od 4000 različitih modela, sa godišnjom proizvodnjom od 30
miliona guma.

Triangle posjeduje certifikat kvaliteta u više od 60 zemalja svijeta, a prošao je i stroge testove performansi Goodyeara, Caterpillara i Volva te je od tada uspostavio strateška partnerstva sa svakom od ovih kompanija,

GUME ZA SVE USLOVE RADA – KAMIONI I GRAĐEVINSKE MAŠINE

Najbolji odnos cijene i kvaliteta, dosljednost i garancija prepoznati su i na našem tržištu, o čemu svjedoći više od 2000 zadovojnih korisnika koji su se zahvaljući firmi Pring uvjerili u kvaltitet Triangle guma.
Naša matična kuća je jedna od vodećih kompanija u svijetu tako da imamo gume koje odgovaraju svim uslovima rada. Samo je važno da prepoznamo potrebe kupca, koji često ni sam nije svjestan koji je to model koji će dati najbolji rezultat.
SAZNAJTE VIŠE

SIGURNOST I KVALITET

Pružamo logističku i savjetodavnu podršku prilikom izbora i kupovine guma Triangle teretnog programa. Po montaži gume, i dalje pratimo kako se guma ponaša na vozilu, mjerimo potrošnju i sugerišemo eventualno izmjene u načinu održavanja sa krajnjom namjerom da pomognemo našim partnerima da efikasnije i ostvare uštede. 

UKOLIKO VAS ZANIMA

šTA KAŽU O TRINAGLE GUMAMA?

Pring doo je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje BIH. Bavimo se trgovinom na veliko gumama, dijelovima i priborom za motorna vozila, kao i servisom teretnih motornih vozila.