fbpx

PUTNIČKE GUME

aUTO GUME

Kada je riječ o auto gumama Triangle je jedan od najvećih svjetskih proizvođača svih modela ljetnjih, zimskih i all season auto guma.

SUV4X4

Sport Utility Vehicle predstavljaju vozila sa sport i zabavu što je prepoznala i industrija guma koja je dizajnirala gume za specijalnu namjenu.

rEZERVACIJA GUMA

Nudimo mogućnost rezervacije guma u predsezoni. Na taj način ćete izbjeći gužve i ostvariti značajnu uštetu na komplet guma. 

Možete nam se javiti na tel: +387 66 584 635 ili na email: info@pringdoo.com; 

ČITAJTE NAŠ BLOG

Želite da znate koje su najbolje gume koje možete kupiti za auto? Niste u potpunosti sigurni u to na šta je potrebno da obratite pažnju prilikom odabira gume za zimu, ljeto ili sve sezone?

Pročitajte detaljan vodič za najbolje gume koje možete kupiti za vaš automobil u 2022. godini.

Saznajte koji su to najbolji i provjereni načini za uštedu novca koje trošite na gorivo. Veliki broj različitih trikova, uputstava i savjeta koje možete usvojiti odmah kao biste pozitivno uticali na vašu potrošnju goriva i uštedjeli novac, PROČITAJTE OVDJE.

Da li ste se pitali koliko često je neophodno da radite mali auto servis, a koliko veliki auto servis? Na osnovu kojih parametara odlučujete da li je došlo vrijeme za veliki auto servis? A na koji način donosite odluku o tome da je trenutak da uradite mali auto servis?

Donosimo vam odgovore na ova dva krucijalna pitanja na temu održavanja automobila u tekstu koji možete pročitati OVDJE.

Kako izabrati najbolje zimske gume? Koje su najbolje zimske gume u BiH? Na koje oznake na gumama je neophodno obratiti posebnu pažnju? Šta nam govori zakon o zimskim gumama, gdje kupiti najbolje zimske gume i mnogo toga drugog očekuje vas u ovom vodiču koji smo napisali za vozače koji čitaju naš blog.

Da bismo razjasnili, jednom za sva vremena, šta znače oznake na gumama – u ovom tekstu ćemo se pozabaviti svim – pa i najmanjim detaljima koje možete pronaći na auto gumi.

Budući da je “jezik” na gumama univerzalan SAZNAJTE SVE O OSNOVNIM OZNAMA NA GUMAMA. 

Treba Vam pomoć oko izbora i ugradnje guma ili rezervih dijelova?

Kontaktirajte nas i prepustite se našem stručnom timu

 

Pring doo je ekskluzivni zastupnik i distributer TRIANGLE guma i HIGER autobusa za područje BIH.