fbpx

KANTIĆ AUTOBUSI U EVROPU NA TRIANGLE GUMAMA

ISKUSTVA KLIJENTA

Jedan od najuspješnijih bh prevoznika KANTIĆ d.o.o iz Tešnja gotovo pola vijeka uspješno posluje u oblasti prevoza putnika. 

Orijentisani na međunarodni transport KANTIĆ autobusi svakodnevno saobraćaju u brojne evropske zemlje, a firma organizuje i turističke ture te nudi mogućnost iznajmljivanja autobusa za prevoz putnika. 

Među putnicima smo poznati po kvalitetu kojeg nastojimo da održimo evo već 45 godina, koliko postojimo. Ovo je porodična firma, koju je osnovao moj otac i bez obzira na nestabilnu cijenu goriva kao i ostale poteškoće u poslovanju naučeni smo i vjerujemo da je pošten rad i kvalitet nešto što sigurno garantuje uspjeh”, kaže Belmir Kantić, direktor firme. 

BLIZU 130 AUTOBUSA ČINE KANTIĆ VOZNI PARK

Vozni park ove firme obuhvata 128 vozila, uglavnom marke SETRA I MERCEDES koji su lideri u ovoj industriji i predstavljaju sinonim za najbolje i najudobnije autobuse. 

Saobraćamo svaki dan tri puta dnevno i nazad za Njemačku, uglavnom u sjevrne gradove”, kaže Kantić i naglašava da je za evropske puteve, time i evropske propise, važno da je sve na svom mjestu. “Ispunjavamo sve EU regulative koje se odnose na prevoz putnika, a posebna pažnja je usmjerena na kvalitet guma koje su uz gorivo i najozbiljnijia investicija na našim autobusima”, ističe Kantić. 

KANTIĆ TOURS

I KANTIĆ JE NA TRIANGLE GUMAMA

Glavni dobavljač guma ovom prevozniku je firma PRING sa programom TRIANGLE guma za autobuse. 

“Sa Pringom smo uspostavili saradnju prije nekoliko godina i zaista smo zadovoljni od samog početka. Sada su na našim autobusima TRIANGLE gume, a prilikom izbora i kupovine guma za autobuse možemo da računamo na podršku i pomoć predstavnika firme”, dodaje Kantić naglašavajući da je saradnja i odnos sa PRINGovim predstavnicima od suštinske važnosti. 

Svih ovih godina nismo imali ni jedan problem u komunikaciji, kada je riječ o kvalitetu guma tu smo više nego zadovoljni. Mislim da smo imali reklamaciju za jednu seriju guma, koja je uvažena i više ni jedan problem”, kaže Kantić i naglašava da su gume i njihov kvalitet predmet čestih kontrola na evropskim putevima te je jako važno da odgovaraju postavljenim propisima. 

Sa Trianglom nemamo nikakvih problema, a i vozači su zadovoljni i kažu da su Triangle gume jedne od boljih na tržištu. Nama je važna i uslužnost firme tako da je njihov predstavnik često u posjeti, radi mjerenja, sugeriše bolje održavanje ako je potrebno i što je najvažnije preporučuje one gume koje će najbolje da odgovore našim potrebama”, pojasnio je Kantić. 

Na KANTIĆ autobuse montirane su zimske gume model 295/80R22.5 TRD09.

Nakon prvih iskustava firma KANTIĆ d.o.o je u potpunosti poklonila povjerenje TRIANGLE gumama. Kažu da se na putevima dobro pokazao i zimski kao i ljetnji program guma, a ove gume za autobuse ispunjavaju i sve evropske standarde. “Pouzdano tvrdimo da TRIANGLE gume pružaju najbolji omjer cijene i kvaliteta”, zaključio je Belmir Kantić. 

PROČITAJTE JOŠ ISKUSTAVA NAŠIH KLIJENATA …

Leave a Comment