fbpx
Triangle gume iskustva

Triangle gume i na autobusima DRINA BUS-a

Slijedeća priča nam dolazi iz Ustikoline, područje opštine Foča – predstavljamo vam firmu “Drina BUS” koja će uskoro proslaviti četrnaest godina postojanja.

Za našu firmu Drina BUS je novi partner jer smo sa ovim prevoznikom uspostavili saradnju ovoga ljeta. 

Drina Bus vozi na Triangle gumama
DRINA BUS, Foča – Ustikolina

Za firmu “Drina BUS” doo Ustikolina ovo ljeto bilo je više nego radno. Sa voznim parkom od pet modernih, turističkih autobusa ova firma ulavnom radi ugovoreni, vanlinijski prevoz. 

“Tokom sezone uglavnom smo angažovani na prevoz turista koji su sve brojniji u našoj zemlji”, kaže Senad Ćurović direktor firme i naglašava da je ova sezona do sada bila ubjedljivo najbolja. 

Drina BUS je osnovana 2010. godine i od početka svoga rada usmjerena je na ugovoreni prevoz tako da je dostupna kompanijama, turističkim organizacijama, sportskim klubovima i svima onima koji je potreban prevoz više ljudi. 

Njihov vozni park čine moderni, uredni autobusi, a posebna pažnja usmjerena je na udobnost vožnje. “Budući da, između ostalog, sarađujemo sa turističkim organizacijama i prevozimo putnike iz cijelog svijeta nastojimo da pridržavamo visokih standarda kako bi naši putnici ponijeli najljepše utiske iz naše zemlje”, ističe Senad i naglašava da se jako vodi računa ne samo o ispravnosti autobusa, nego i o udobnosti i konforu tokom putovanja. 

Triangle gume na turističkim autobusima
Drina Bus, vanlinijski prevoz

Zato nam je važana i dobra guma. Moram priznati da sam za Triangle gume najprije čuo dobre preporuke ali sam i pored toga bio malo sumnjičav. Znate, svima nam se desilo mnogo puta da nešto u šta smo vjerovali i što smo na kraju i masno platili ne bude baš ono što smo očekivali”, kaže Senad i naglašava da je već nakon prve vožnje znao da je Triangle odlična guma. 

“Za mene je Triangle novi brend i zaista sam prezadovoljan”, naglašava Senad napominjući i da je saradnja sa predstavnikom firme Pring odlična. “Urađena je vrlo detaljna analiza našeg voznog parta, uslova vožnje te nam preporučen set upravljačih guma koje smo kanije montirali na tri autobusa. Prezadovoljni smo – gume se odlično ponašaju i vozači nemaju nikakve zamjerke”, naglasio je Senad. 

Firmi “Drina BUS” bile su potrebne upravljačke gume te je montiran model TRS06 dimenzija 295/80 R 22.5. Riječ je o modelu kojeg preporučujemo autobusima namjenjenim regionalnom prevozu, a poslednja generacija ovog modela dodatno je unapređena bočnim ojačanjima i širim gazećim slojem. 

Kod naših partnera mjerenja su pokazala više pređenih kilometara, a kakva će situaciji biti kod našeg novog partnera Drina BUS vidjećemo za nekoliko mjeseci, kada ćemo ponovo uraditi analizu kako bismo se uvjerili u postignute rezultate. 

Leave a Comment