fbpx
triangle-gume-iskustva-komotin-jajce

Zadovoljni klijenti – tvrtka KOMOTIN, Jajce: “Uzajamno povjerenje je osnov dobre saradnje”

KOMOTIN” Jajce je građevinska tvrtka koja zahvaljujući duboko usađenim porodičnim vrijednostima i neprestanom radu i zalagnju postoji već dvije i po decenije. Sa 180 zaposlenih osnovna djelatnost firme je proizvodnja kamena, standardnih kamenih agregata za beton, prefabrikacija betona te proizvodnja svježeg betona, uz izvođenje radova visokogradnje i niskogradnje.

Poslednjih godina u fokusu naše tvrtke je prefabrikacija betona tako da smo zahvaljujući toj djelatnosti proširili tržište na područje cijele BiH i susjedne Hrvatske“, kaže Ivan Dramac koji polako preuzima porodični biznis koji je osnovao njegov otac 1996. godine.

Nastojimo da kvalitetom radova i poštivanjem rokova isporuke opravdamo ime koje smo stekli tokom godina postojanja, a rukovođeni onim što je nama najvrijednije u poslu koji radimo, tako biramo i saradnike”, dodaje Ivan.

Sa firmom Pring iz Banja Luke, Komotin je započeo saradnju prije osam godina i ona se od tada odvija u kontinuitetu.

Budući da posjedujemo kamenolom, proizvodimo betonske prefabrikate i betonske galanterije, obavljamo transport na udaljenim relacijama, posjedujemo zimsku službu … naš vozni park čine različite vrste teških mašina i kamiona”, naglašava Dramac ističući da su dugo vremena bili u potrazi za pouzdanim partnerom za nabavku guma kao i servisa i rezervih dijelova za vozila.

Kompletan KOMOTIN vozni park je na TRIANGLE gumama

Osim kvaliteta Triangle guma, istakao bih i izuzetnu saradnju koju imamo sa firmom Pring. Naime,u ovom brzom vremenu nije jednostavan zadatak voditi tvrtku, a i mi naše poslove gradimo na poštovanju rokova isporuke tako da ako smo se nešto dogovorili onda je važno da to i ispuštujemo”, naglašava Dramac ističući da je najvažnije da se posao završi bez komplikacija i da se poslovni partneri i saradnici dobro razumiju.

S obzirom na kompleksnost posla, na jednom mjestu možemo da pronađemo različite modele guma za sva naša vozila – od teretnog programa za posebne uslove rada, kakav je recimo naš kamenolom, do transporta velikih težina gdje nam je važno da imamo gume sa dodatnim ojačanjima”, istakao je Dramac.

Zimska služba Jajca na Triangle gumama

KOMOTIN iz Jajca je sa svojom mehanizacijom angažovana i na održavanju regionalnih i magistralnih puteva.

Prošle zime, naša zimska služba je održavala dijelove regionalnih i magistralnih saobraćajnica u našoj općini, te smo testirali Triangle zimske gume i na našim terenima”, navodi Dramac naglašavajući da su vozači bili zadovoljni i bez primjedaba.

Poslovni koncept koji je razvila firma Pring sastoji se i u tome da se neprestano slušaju potrebe kupca.

Saslušamo iskustva vozača na terenu, obavljamo kontrolu i mjerenja te zajednički nastojimo da nađemo najbolju gumu za ono što je firmi sa kojom radimo potrebno. To je jedini način da postignemo najbolju cijenu i rezultat, a tako I da klijentu uštedimo vrijeme, novac i ono što je najvažnije – obezbijedimo sigurnost njegovim uposlenicima“, kaže Pringov stručni saradnik Vladimir Šormaz.

U nastavku vam preporučujemo da pročitate i tekst: TRIANGLE GUME – Iskustva Sa Teretnim Programom Na Zahtjevnim Terenima

Leave a Comment