fbpx

DOŽIVOTNA GARANCIJA NA PUTNIČKE GUME – TRIANLGE GARANCIJA KVALITETA  

Firma PRING doo generalni je zastupnik TRIANGLE guma za BiH. Osim programa za kamione, autobuse i graševinske mašine na raspolaganju je i veliki izbor putničkih TRIANGE guma za sve sezone, po najpovoljnijim cijenama. 

  • Auto GUME 
  • SUV 
  • Kombi 

Triangle gume

Zašto TRIANGLE gume? 

Milioni zadovoljnih vozača širom svijeta razlog su što je Triangle brzorastuća kompanija koja posluje u 180 zemalja svijeta. Triangle gume su brend premium kvaliteta o čemu svjedoče relevantna testiranja, poput najnovijeg “Hungarian Winter tire” testa. U testiranju koje je obavljeno 2024. godine Tirangle model zimske gume TW 401 u samom je vrhu prema kvalitetu performansi, odmah uz Bridgestone i Continental. 

KUPOVINOM SETA OD 4 PUTNIČKE GUME OSTAVRUJETE PRAVO NA DOŽIVOTNU GARANCIJU!

Firma Pring u saradnji sa kompanijom Triangle nudi jedinstven program trostruke garanice, koji podrazumijeva i doživotnu garanciju na putnički program.

Program trostruke garancije podrazumijeva garanciju kvaliteta, doživotnu garanciju na slučajna oštećenja ali i mogućnost zamjene gume unutar 15 dana i 1000 pređenih kilometara. 

Garancija vrijedi za set od 4 nove zimske ili ljetnje auto/SUV gume. 

U slučaju nepopravljivog slučajnog oštećenja možete dobiti besplatnu zamjenu oštećene

gume prema uslovima koji su detaljno opisani na: 

https://trianglesatisfaction.com/ba/ 

AUTO GUME

KAKO DO DOŽIVOTNE GARANCIJE NA GUME?

• Datum kupovine, vaše ime i prezime, datum rođenja, adresa, poštanski broj, e-mail adresa i broj mobilnog telefona.
• Podaci o vozilu, registarska oznaka, model i marka vozila, broj pređenih kilometara u trenutku kupovine seta Triangle guma 

Registracijom koja podrazumijeva ispravan unos ličnih podataka zajedno sa slikom fiskalnog računa ili drugim dokazom kupovine uploadovanim na sajt www.trianglesatisfaction.com/ba je osnovni uslov za aktiviranje garancije.

Nakon uspešnog završetka procesa registracije na web stranici www.trianglesatisfaction.com, korisnici dobijaju Triangle dokument garancije. 

Za više informacija kontaktirajte:

051 303 889

065 186 626

065 145 002

www.pringdoo.com;

Leave a Comment